Daugavpils 4. bērnudārzā notiks papildus būvdarbi uzsāktās renovācijas ietvaros

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde izsludinājusi iepirkumu par papilddarbu veikšanu pirmsskolas izglītības iestāžu ēku rekonstrukcijas darbu projekta „Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pašvaldības ēkās” ietvaros.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes juriste Biruta Višņevska paziņoja, ka darbi esot nepieciešami, jo, uzsākot ēku rekonstrukciju, būvnieki konstatēja, ka daži būvdarbi netika iekļauti projekta ietvaros, citu būvdarbu apjoms nebija pietiekams.

Kā zināms, būvdarbi ES projekta ietvaros ir uzsākti 4 no 8 pirmsskolas izglītības iestādēm, izsludinātais iepirkums attiecas uz 30., 4., 15. un 10.pirmsskolas izglītības iestādi.

B. Višņevska paziņoja, ka iepirkumā iekļautie pamatdarbi esot saistīti ar komunikāciju sistēmu novecojušo elementu nomaiņu, durvju bloku, apgaismojuma sistēmas nomaiņu utt. Būvdarbu izmaksas būs zināmas pēc pretendentu piedāvājumu saņemšanas, aptuvena summa esot rezervēta pašvaldības budžetā.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 4. jūlijam, pasūtījuma izpildes termiņš – 5 mēneši no līguma parakstīšanas brīža.

Jāatzīmē, ka konkurss par pārējo – 1., 27., 21. un 23. pirmsskolas izglītības iestāžu rekonstrukciju nav noslēdzies.


Написать комментарий