Policija aizliedz vizināt automašīnā piepūšamo sievieti

foto: nra.lv
foto: nra.lv

Lielbritānijā Mančestras pilsētas iedzīvotājs Ričards Fosters ir sašutis par to, ka policijas darbinieki apstādinājuši viņa vadīto kabrioletu un pieprasījuši no priekšējā sēdeklī novietotās piepūšamās sievietes izlaist gaisu.

Fostera skaidrojums, ka viņš ikdienā ar šādu pasažieri nevizinās, bet dodas uz drauga kāzām, lai viņu izjokotu, uz likuma sargiem nav atstājis nekādu iespaidu.

«Man tika laipni rekomendēts ievietot gumijas sievieti automašīnas bagāžas nodalījumā vai izlaist no tās gaisu. Policisti skaidroja, ka atsevišķas šīs rotaļlietas ķermeņa daļas nav domātas publiskai apskatei, un apelēja pie tā, ka starp satiksmes dalībniekiem ir arī ģimenes ar bērniem, kurus nepiedienīgais lelles izskats var mulsināt,» stāstījis Fosters. Viņš mēģinājis policistus pārliecināt, ka seksa rotaļlieta ir nepieciešama, lai kāzu dienā izjokotu draugu, taču likuma sargi palikuši nelokāmi un piedraudējuši vīrieti arestēt, ja viņš neizpildīs prasību.

«Īsti spītīgi āži un birokrāti,» rezumējis Fosters, kuram nav atlicis nekas cits, kā pakļauties. Tiesa, pirms ierašanās kāzu norises vietā, viņš apstādinājis automašīnu, no jauna piepūtis gumijas sievieti un tomēr izjokojis savu draugu.


Написать комментарий