“Opel” nākotnes vīzija – 'Monza' koncepta automobilī

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi koncpetuālu kupeju "Monza". Plašākai sabiedrībai šis "Opel Monza" prototips tiks parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Par "Opel Monza" konceptu ražotājs pagaidām detalizētāku informāciju nesniedz, vien skaidro, kā tas sasaistāms ar markas zīmolu un tā vēsturi, kad ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta 80. gados tika ražoti divdurvju "Opel" spēkrati.

Pēc provizoriskas informācijas, "Monza" prototips izgatavots uz "Opel Cascada" kabrioleta priekšpiedziņas platformas.

"Ar "Opel Monza" konceptu mēs auto industrijas nākotni radām pieejamu jau tagad," skaidro "Opel" izpilddirektors Karls-Tomass Noimans. "Šobrīd es vēl nevaru atklāt detaļas par to, kā "Monza" prototipa interjera dizains un jo īpaši tā modernākās tehnoloģijas mainīs ierasto braukšanas pieredzi. Neraugoties uz to, es varu apsolīt, ka, veroties no jebkura skatupunkta, tā virsbūves dizains un proporcijas liks pacelt galvu un atskatīties. Tiesa, tie gan ir tikai vizuāli izteiksmes līdzekļi lieliskam saturam, kas slēpjas zem virsbūves. Lai tuvāk apskatītu "Opel" aizraujošo nākotni, iesaku ikvienam apmeklēt mūsu stendu Frankfurtes auto izstādē!"


Написать комментарий