Samoilovs/J. Šmēdiņš turpina lieliski un uzvar grupā

foto: focus.lv
foto: focus.lv

FIVB "Grand Slam" turnīru Šveices pilsētā Gštādē teicami turpina Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri šodien uzvarēja apakšgrupas pēdējā spēlē, tādejādi gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

Jau ziņots, ka vakar ar trešo numuru izsētais Latvijas duets C apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras – vispirms ar 2-1 (21:12 un 21:17) tika uzvarēti argentīnieši Jans Mehameds / Džulians Azads (30.), bet pēc tam itin viegli ar 2-0 (21:15 un 21:17) gūta virsroka pār nīderlandiešiem Dānu Spaikeru un Kristianu Varenhorstu (19).

Šodien grupu turnīru Samoilovs/Šmēdiņš grupu turnīru noslēdza ar maču pret vēl vienu Nīderlandes pāri Reinderu Numerdoru un Ričardu Šuilu (14.). Vakar lieliski iesākto turnīru mūsējie turpināja uz tikpat pozitīvas nots. Pirmajā setā Numerdors un Šuils prata izrādīt nopietnāku pretestību un tika pieveikti ar 21:18, bet otrajā mūsējie bija vēl pārliecinošāki un pieveica oponentus ar 21:16, spēlē uzvarot ar 2-0.

Tādejādi C apakšgrupu mūsējie noslēdza ar perfektu bilanci – trīs uzvaras trijās spēlēs – turklāt neviena zaudēta seta.

Uzvara grupā ļauj mūsējie automātiski iekļūt izslēgšanas turnīra otrajā kārtā. Pretinieki tajā tiks noskaidroti nedaudz vēlāk. Jāatgādina, ka Samoilovs/Šmēdiņš pēdējos trijos "Grand Slam" turnīros iekļuvuši finālā, tostarp vienreiz uzvarējuši.


Написать комментарий