Izgudrota aproce, kas informēs par partnera sānsoļiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Izmantojot jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas, izgudrotas inovatīvas un veselīgu dzīvesveidu veicinošas aproces, kas ļauj mērīt miega režīmu, sekot līdzi savai sirds darbībai, ēšanas paradumiem un pat mīlas dzīvei. 

Vien uzmetot īsu skatienu savam viedtālrunim, iespējams uzzināt ne tikai par sava partnera sānsoļiem, bet arī to, cik intensīvs bijis aizliegtais sekss, vēstī "Daily Mail".

Tāpat, kā informē speciālisti, aproces darīs galu orgasmu simulēšanai, kas, kā liecina pētījumi, pāru starpā kļūst arvien biežāka. Tā iemesls ir ierīces jutība un iespēja precīzi noteikt organisma fizioloģisko stāvokli.

Universālās aproces galvenais uzdevums, tās sniegtajiem ziņojumiem ar aplikācijas palīdzību parādoties viedtālruņa ekrānā, ir pamudināt tās nēsātāju veselīgākam dzīvesveidam.

Astoņdesmit latu vērtā ierīce spēj skaitīt arī soļus, sadedzinātās kalorijas un diennaktī aktīvi pavadīto laiku, salīdzinot to ar miera stāvoklī pavadītajām stundām.

Aprocē iebūvētie sensori spēj novērtēt arī lietotāja kustības miegā un tā specifiku – iemigšanas laiku, tā brīdi un dziļajā miega fāzē pavadītās stundas.

Tāpat ar aplikācijas palīdzību iespējams izvērtēt ikviena uzņemtā pārtikas produkta uzturvērtību, aprocei arī dokumentējot laiku un vietu, kur ēdiens apēsts, kā arī uzskaitot mēneša laikā apēstos našķus starp ēdienreizēm.

Būtiski, ka aproce spēj atšķirt fizisko aktivitāšu veidu, fiksējot, kad kalorijas sadedzinātas, nodarbojoties ar sportu, pie tam konkretizējot sporta veidu, un kad tās patērētas mīlējoties.

Tāpat aproce pāriem var sniegt unikālu informāciju par viņu seksuālajām aktivitātēm, ļaujot izmērīt vidējo seksa ilgumu pat desmit gadu laikā. Kā uzskata aproces izgudrotāji, tas ir būtisks solis arī partnerattiecību uzlabošanas virzienā, jo var mazināt potenciālo sānsoļu skaitu, kā arī savu patieso izjūtu noklusēšanu partnerim.


Написать комментарий