Ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem Daugavpilī 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

5.septembrī 1987.gadā dzimis vadītājs, vadot automašīnu VW pa Stacijas ielu un veicot kreiso pagriezienu, nedeva ceļu mopēda vadītājam, kā rezultātā notika sadursme. 1971.gadā dzimušais mopēdists guva dažādas traumas.

6.septembrī 1938.gadā dzimis automašīnas Lada vadītājs, braucot pa Stacijas ielu, nepamanīja pa gājēju pāreju ejošu 1950.gadā dzimušu vīrieti un uzbrauca viņam. Gājējs guva traumas, bet pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas tika palaista mājās.

Tajā pat dienā ap 17:25 Stiklu un Jelgavas ielu krustojumā notika divu transportlīdzekļu sadursme. Kravas automašīnas Daf 1953.gadā dzimis vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošu Mazda. Negadījumā cieta vieglās automašīnas 1976.gadā dzimusī pasažiere, kura bija nogādāta slimnīcā.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий

Jau ilgu laiku diskutē, ka vajag visus kravas transportlīdzekļus aprīkot ar videoreģistratoriem, lai redzētu, kā brauc, kā strādā kravas autovadītājs. Ja to nevar izdarīt valsts mērogā, kāpēc to neizdara Daugavpils pašvaldība? Vismaz aprīkotu pilsētā reģistrētos transportu, arī sabiedrisko ar videoreģistratoriem. Tas ne maksā dārgi.