Pārdošanā nonācis «mūžīgais» viedtālrunis, kuru nav iespējams sasist

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Domājams, ka galvenais jebkura ražotāja panākumu avots ir prasme adaptēt mūžīgās vērtības mūsdienu realitātei. Kompānija Vertu ar to arī nodarbojas.

Tradicionālajā Vertu mūžīgo vērtību komplektā ir titāna korpuss, kuru nav iespējams sasist, safīra stikls, kuru var saskrāpēt tikai ar dimantu (bet kam tad tas ienāks prātā), angļu roku montāža, simfoniskās mūzikas zvanu toņi, VIP servisi Vertu Certainty un Vertu Life laimīgai un drošai dzīvei, - vēsta style.rbc.ru.

Mūsdienu realitāšu lomā – tehniskie parametri (Android™ 4.2 Jelly Bean operētājsistēma, iebūvētā atmiņa 32 Gb, 13 megapikseļu pamatkamera ar video ieraksta iespēju Full HD formātā un baterija, kura iztur līdz 14 stundām sarunas un 405 minūtes gaidīšanas režīmā) un protams jaunais dizains, kuru tā radītāji ar lepnumu sauc par „tīru”. Sievietes, kuras ir nogurušas no telefonu pelēcības, iepriecinās tas, ka jaunais viedtālrunis būs ietērpts patīkamu krāsu toņu teļa ādā – kapučīno, mokkas, aveņu un oranžā krāsā. Ražotāji ir parūpējušies arī par nelokāmiem konservatoriem – piektais variants, protams, ir melnā krāsā.

Krievijā šo viedtālruni varēs iegādāties oktobra beigās, un tas maksās 5100 eiro.



Написать комментарий