“National Geographic” vācu izdevums reklamē Latgali

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Populārā starptautiskā ceļojumu žurnāla „National Geographic” vācu versijas jaunākais izdevums reklamē Latgali un aicina vāciešus baudīt Latgales neskarto dabu un kultūras vērtības, iepazīt tās amatniecības tradīcijas un kulinārās vērtības.

Publicitātes foto

Vācijas „National Geographic” žurnāla pielikumā „Das Erbe unserer Welt” („Pasaules mantojums”) ir publicēts materiāls par Latgali, kas aicina vāciešus apmeklēt Latgales reģionu, baudīt neskarto dabu un kultūras vērtības, iepazīt amatniecības tradīcijas un kulinārās vērtības, Kasjauns.lv informēja Latgales plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciālists Edgars Kluss.

Žurnālu par Latgali savās pastkastēs saņems vairāk kā 100 000 izdevuma „National Geographic” abonenti visā Vācijā, tāpat informācija būs pieejama visiem interesentiem žurnāla mājas lapā internetā, kur rakstam tiks pievienotas arī saites uz video un papildus informācija.

Vācijas tūristi allaž ir bijuši bieži viesi Latgalē – šajā gadā ārzemju ceļotāju vidū vāciešu tūristu īpatsvars ir ļoti liels – vairāk tūristi ir tikai no Krievijas un Lietuvas, teic Kluss.

„Mums ir ko piedāvāt Vācijas tūristam,” atzīmē Latgales Reģiona attīstības aģentūras direktors Māris Bozovičs. „Gan mūsu ekoloģija, gan tradīcijas ir ļoti saistoši Vācijas un Rietumeiropas tūristiem. Nākamā gada sākumā tiek plānota arī dalība divās tūrisma izstādēs Vācijā - Minhenē un Hamburgā.”


Написать комментарий