Staigāt uz fitnesa klubiem vairs nav nozīmes

foto: bsu-az.org
foto: bsu-az.org

Fitnesa treneri var palikt, bet fitnesa treniņu video kursus var novietot antresolā. Visu darbu veiks fitnesa sīkrīki.

  • Fitnesa sīkrīki

Lai šodien nodarbotos ar fitnesu, pavisam nav obligāti staigāt uz trenažieru zāli, algot personīgo treneri un rakstīt treniņu dienasgrāmatu. Fitnesa sīkrīki komplektā ar viedtālruņu pielikumiem, kuru popularitāte pieaug līdz ar katru dienu, aizvietos to visu, – ziņo style.rbc.ru.

Sīkrīks Misfit Shine ir izgatavots no aviācijas alumīnija medaljona formā, kuram klāt nāk siksniņa valkāšanai uz rokas un klipsis piestiprināšanai pie apģērba – jūs varat to piestiprināt pie sporta kurpes vai apkakles. Tas ir triecienizturīgs, aizsargāts pret putekļiem un ūdens necaurlaidīgs, pateicoties kam to var izmantot visos aktivitāšu veidos. Jūs izvirzāt sev uzdevumu: nobraukt ar velosipēdu 10 km, nopeldēt 1 km baseinā, noiet 10 000 soļus, un reģistrētājs seko jūsu progresam ar korpusā iemontēto indikatoru palīdzību. iPhone pielikums uzskatāmā veidā demonstrē jūsu mērķus un sasniegumus, cik kaloriju jūs patērējāt visu aktivitāšu veidu veikšanai, kādas distances jūs nogājāt kājām, nobraucāt ar velosipēdu vai nopeldējāt, cik ilgi un cieši gulējāt, un pieslēdzas Facebook. Ar iPhone sinhronizējas ļoti vienkāršākā veidā, kuru var izdomāt – ar pieskārienu ekrānam.

Ja sīkrīku Misfit Shine var lietot jebkurš – no bērna līdz sirmgalvim, tad sīkrīku BASIS B1 – tikai fitnesa fanāti. Citiem vārdiem, tā ir nākamā fitnesa reģistrētāju evolūcijas pakāpe. Šī uz rokas valkājamā ierīce, var mērīt soļus, pulsu, sviedru izdalīšanās intensitāti, ķermeņa temperatūru un rādīt laiku. Android un iOS pielikumi sākumā māca lietot reģistrētāju, bet pēc tam apieties ar savu ķermeni. BASIS B1 ideja pamatojas uz to, lai veidotu sev derīgus ieradumus un dzīvotu veselīgi – skrietu no rīta, veiktu fiziskos vingrinājumus, ietu gulēt noteiktā laikā utt. Reģistrētājs jums seko, aprēķina visus aktivitāšu parametrus un rāda datus uz viedtālruņa vai datora ekrāna gan „nopietnā” grafiku un diagrammu veidā, gan rotaļu veidā, formulējot un aizverot mērķu kartiņas, uzskaitot bonusus un atverot jaunus mērķus un uzdevumus.

  • Svari

Reģistrētāji daudz ko prot, bet tie nenosaka svaru. Protams, var iztikt ar parastajiem svariem, bet „gudrie” Withings Wireless Scale svari ne tikai parāda (gramos), kādu svaru jūs zaudējāt salīdzinājumā ar vakardienu, bet arī ziņo, cik tuvu jūs esat savam ideālam, pēc ķermeņa masas indeksa. Svari ir gatavi strādāt individuāli ar katru ģimenes locekli, iegaumējot visus viņa datus.

Withings Wireless Scale bezvadu veidā sinhronizējas ar iOS un Android viedtālruņiem, ievadot jebkurus datus jebkurā no 40 savietojamajiem dažādu treniņu programmu pielikumiem –  Runkeeper, MyFitnessPal, LoseIt!, Jawbone Up utt.

Cits Withings kompānijas sīkrīks – Smart Body Analyzer ne tikai nosaka svaru un tauku procentu jūsu ķermenī, bet mēra arī pulsu, kas fitnesa laikā ļauj apieties bez reģistrētāja, kā arī nosaka gaisa sastāvu. Iebūvētais adapters kontrolē ogļskābās gāzes koncentrāciju gaisā un, ja tā pārsniedz pieļaujamo normu, signalizē par to, ka laiks ir vēdināt telpu. To pašu dara arī iebūvētais termometrs – ja nodarbību laikā temperatūra pārsniedz pieļaujamo normu, jums to tāpat pavēstīs gudrie svari. Smart Body Analyzer tāpat kā Wireless Scale var pieslēgt viedtālruņiem ar Wi–fi vai Bluetooth palīdzību un tas ievada datus savā pielikumā vai citu kompāniju fitnesa pielikumos.

Lai veselīgā nodarbošanās kļūtu patīkama, nepietiek tikai ar gudriem reģistrētājiem. Nodarboties ar sportu mūzikas pavadībā ir jautrāk, bet parastās austiņas neder šim nolūkam.

  • Fitnesa austiņas

Ņemsim, piemēram, Monster iSport Immersion austiņas. Tām ir izcilas akustiskās īpašības, un tās droši var piestiprināt tieši pie ausīm. Tās ir izgatavotas no mitrumizturīga materiāla (arī ausis svīst), kā arī aprīkotas ar vadu, kurš nesavērpjas un nesapinas. Šīs austiņas var izmantot arī kā viedtālruņa austiņas, jo tajās ir iebūvēts mikrofons. Monster iSport tiek ražotas dažādās spilgtās sporta krāsās – no intensīvi zilas līdz spilgti dzeltenai, tām ir aizsardzība pret salaušanu štekera rajonā. To komplektā ietilpst skaists un pret mitrumu un putekļiem aizsargāts maisiņš, kurā var ielikt austiņas, kad jūs tās nelietojat.

Austiņas ar vadiem piemīt labas akustiskās īpašības, bet bezvadu austiņas ir ērtākas sporta nodarbībām. Denon AH-W150 Exercise Freak ir vienas no labākajām fitnesa austiņām tirgū, jo tās gan skan brīnišķīgi, gan savienojas ar viedtālruni ar Bluetooth palīdzību. Tās tāpat ir mitrumizturīgas un tiek piestiprinātas pie ausīm drošāk nekā Monster iSport (tiesa nedaudz smagākas, jo korpusā satur visu elektroniku un barošanas elementus). Tajās ir iebūvēts mikrofons un ir skaļuma regulēšanas, pauzes/atbildes uz zvanu un treku pārtīšanas poga, kā arī futrālis transportēšanai ar karabīni, ar kuras palīdzību to var piestiprināt pie jebkuras apģērba lences. Denon Exercise Freak īpatnība – tās var uzlikt pēc iespējas ciešāk, lai nekādas liekas skaņas nenokļūtu jūsu ausīs, gan arī ne tik cieši, lai tieši otrādi jūs dzirdētu, kas notiek ārpusē, piemēram, ja jūs skrienat nevis pa mežu vai parku, bet pa ielu un negribat, lai jūs notriec mašīna.


Написать комментарий