Problēma ar viedtālruņu izlādi ir atrisināta

foto: rbc.ru
foto: rbc.ru

Mobilajā modē ir ienācis jauns trends – viedtālruņi ar lielāku baterijas ietilpību. 

Pateicoties tam daži aneroīda viedtālruņu modeļi ļauj lietotājam neatcerēties par uzlādi nedēļu un pat divas nedēļas.

Ietilpīgajai baterijai ir ne tikai nopietna enerģijas rezerve, bet arī solīdi gabarīti. Turklāt ražotāji jau ir iemācījušies tā izvietot vietu zem akumulatora nodalījuma vāka, lai mobilās ierīces biezums nepārkāptu 10 mm slieksni. Rezultātā mēs iegūstam pietiekami tievu viedtālruni, kurš nodrošina 3G internetu, video, mūziku, spēles un daudz ko citu, nepieprasot uzlādi pirmās ekspluatācijas dienas vakarā, – vēsta style.rbc.ru.

Viedtālrunis Explay X-tremer ar HD 5 collu diagonālē ekrānu un četru kodolu procesoru MediaTek MT6589, 1,2 GHz frekvenci un 2000 mAh akumulatoru strādā vismaz par vienu dienu ilgāk salīdzinājumā ar analoģiskiem viedtālruņiem – 600 stundas gaidīšanas režīmā un līdz 12 stundām sarunu režīmā. Tēlu papildina kamera ar tehnoloģiju „Magic Camera”, kura ļauj automātiski retušēt fotoattēlus, dzēst liekos objektus no attēla un „atdzīvināt” attēlu. Ierīces gabarīti – 144x74,4x10,7 mm, bet svars – 153 g.

Kompānija Philips jau sen ir slavena ar saviem izturīgajiem telefoniem, bet patlaban tā savas izstrādnes pārceļ uz viedtālruņiem. Tā, Philips Xenium W8510 ar 4,7 collu HD ekrānu un bateriju 3300 mAh līdz pilnīgai izlādei paspēs nodrošināt 18 telefona sarunu stundas, 4 spēļu stundas vai 8 stundas video. Korpusā atrodas speciāla poga pārslēgšanai enerģijas taupības režīmā: minimāls spilgtums, bezvadu tīkla atslēgšana un 4–5 dienu autonomā darba garantija. Nav slikts rezultāts modelim ar četru kodolu 1,2 GHz procesoru. Tā biezums sastāda 10,4 mm, bet svars – 173 g.


Написать комментарий