Karatē Siguldā

foto: sem40.ru
foto: sem40.ru

Divu dienu garumā Siguldā norisinājās starptautiskais karatē turnīrs „Sigulda Open 2013”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Turnīrā, ko organizēja Latvijas Karatē Asociācija, piedalījās sportisti no Krievijas, Lietuvas un Latvijas karatē klubiem.

Daugavpili pārstāvēja karatisti no Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents A. Komars, 6. dans). Tradicionāli sacensības notika dažādās vecuma grupās KATA un KUMITE kategorijās. Veiksmīgi startēja mūsu līderi: Ēriks Medņikovs – 1. vieta Kata un 2. vieta Kumite kategorijās, Vinsents Sivačovs – 1. vieta Kumite, Aleksandrai Lebedekai – 2. vieta Kata un 3. vieta Kumite, Veronikai Bogdanovai – 2. vieta Kata un Aleksandrai Petrovskai – 3. vieta Kata. 

Pateicības no organizatoru puses izpelnījās arī mūsu Akadēmijas karatē Meistari M. Kirejevs, M. Špiļevojs, A. Ivanovs un I. Medņikova par palīdzību kvalitatīva un objektīva arbitru darba nodrošināšanā. 

Šogad vēl karatistiem no Akadēmijas „LFSKA” ieplānoti daudzi lieli turnīri: „Tiger Way” Kauņā, „Fudzi Cup” un Latvijas Karatē čempionāts Rīgā, kā arī Staptautiskais Karatē turnīrs „Baltic Funakoshi Cup”, ko rīko Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi 7. decembrī Daugavpilī. 

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem karatē entuziastiem par uzticību un atbalstu! 


Написать комментарий