Pilsētas mērs domā, ka Cietoksnī bruģi pārliks visu nākamo gadu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sākot ar pavasari, Daugavpils cietoksnī notiek bruģa pārlikšanas darbi, kurš šeit ir uzklāts Eiropas projekta ietvaros.

Neskatoties uz to, ka konstatēto defektu novēršanu tika plānots līdz vasaras beigām, pilsētnieki joprojām norāda uz nekvalitatīvo segumu. Kad jaunais trotuāru un brauktuves segums Cietoksnī būs kvalitatīvs, pastāstīja Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis:

„No būvnieku uzņēmuma „Binders” puses ir iesniegts darbu grafiks. Tika izveidota komisija, sastādīts defektu akts, noteikti parametri, kur nekvalitatīvi izliktas flīzes un granīta akmeņi. Uz šodienu uzņēmums „Binders” novērš šos trūkumus. Kamēr atļauj laika apstākļi, līdz 20. novembrim tiks veikti pārlikšanas darbi”.

Savukārt Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja: „Domāju, ka remontējamie apjomi ir tik lieli, ka es neticu tam, ka šogad pat tad, ja notiks intensīvs darbs, to visu var izlabot. Tur vajadzēs sekot un aktīvi strādāt visu 2014. gadu”.

Turklāt A. Kursītis piebilda, ka garantijas termiņš šajā objektā ir 5 gadi. Kā iepriekš ziņoja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns, apmēram 50% Cietoksnī uzklātā seguma ir nepieciešams remonts, bet kopējā bojātās virsmas platība sastāda teju 1 000 m2.


Написать комментарий