DNMM Ziemassvētku priekšvakarā aicina daugavpiliešus piedalīties labdarības akcijā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešo gadu pēc kārtas Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs (DNMM) Ziemassvētku priekšvakarā rīko labdarības akciju „Sniedzot prieka mirkli”.

Pilsētas muzeja Mākslas nodaļas vadītāja Larisa Kaimiņa pastāstīja portālam Gorod.lv, ka Adventa laikā sirds ir miera un labestības pārpildīta, gribās paveikt kaut ko labu, un daugavpilieši vienmēr esot atšķīrušies ar labu sirdi un atsaucību.

Pērn labdarības akcijas ietvaros pilsētnieki palīdzēja savākt lielu kasti ar dāvanām, kuru ar lielām grūtībām pacēla divi vīrieši un kura tika nodota bērnunama-patversmes „Priedīte” audzēkņiem.

Pateicoties pilsētnieku atsaucībai, pirmās akcijas „Sniedzot prieka mirkli” ietvaros dažāda veida literatūra tiks savākta un nodota Maļinovas bibliotēkai, kurā pirms tam bija izcēlies ugunsgrēks.

Arī šogad visi interesenti Ziemassvētku priekšvakarā var dalīties sirds siltumā. Līdz 19.decembrim muzejā var nodot bērnu grāmatas, galda spēles, kancelejas preces, svētku rotājumus, dekoru. Muzeja darbinieki lūdz, lai atnestās mantas būtu labā stāvoklī un tīras. Ziedojumus muzejam var nodot otrdien – sestdien – no plkst.10.00 līdz 18.00; svētdien, pirmdien – no plkst.10.00  līdz 16.00. Plašāka informācija pieejama pa tālr.654 24155.

Akcija tiek rīkota sadarbībā ar Daugavpils Sociālo lietu pārvaldi un visas savāktās dāvanas šogad tiks nodotas Daugavpils maznodrošinātajām ģimenēm ar bērniem.

Muzeja darbinieki cer, ka arī šoreiz daugavpilieši aktīvi iesaistīties akcijā un atbalstīs mūsu pilsētniekus, kuriem nepieciešama palīdzība.


Написать комментарий