Londonas ielās noķerts sieviešu biksīšu rijējs 2

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Apburošs klīstošs kucēns pārsteidza Londonas veterinārus ar savu gastronomisko aizraušanos – suns nekā nevarēja pārstāt ēst sieviešu biksītes.

Batersi suņu un kaķu patversmes darbinieki bija pārsteigti, kad uzzināja, ka Barni – deviņus mēnešus vecais Stenfordas bulterjers ir apēdis trīs sieviešu apakšveļas komplektus. Kā Barni aizrāvās ar tik dīvainu produktu kā sieviešu biksītes, ir noslēpums. Viņš tās apēda pirms tam, kad viņu atrada, klīstot Londonas ielām.

Kad otrajā dzīvnieku patversmē dzīves dienā viens no darbiniekiem devās pastaigā ar kucēnu, viņš pamanīja kaut ko dīvainu viņa izkārnījumos. Apskatot tuvāk, izrādījās, ka tās ir sieviešu biksītes, kuras suns ir norijis. Lai cik dīvaini tas arī būtu, bet izejot caur Barni gremošanas sistēmu, apakšveļa nemaz necieta, ziņo Lielbritānijas interneta izdevums Mirror Online.

Tomēr, kā izrādījās vēlāk, sieviešu biksīšu ēšana nebija pārpratums. Nākamo divu dienu laikā situācija vairākas reizes atkārtojās un patversmes darbinieki atrada suņa ekskrementos vēl vairākas sieviešu biksītes. Kopumā suns bija apēdis trīs apakšbiksītes, tai skaitā melnus stringus.

Šķiet, ka Barni nav cietis un sajutis sāpes, neskatoties uz neparasto barību.

Veterinārārsts Sems Bārlijs teica: „Mēs domājām, ka patversmē esam jau redzējuši visu, kas vien ir iespējams, bet izrādījās, ka mēs maldījāmies. Kas zina, kā Barni ienāca prātā nobaudīt apakšveļu? Mums tas droši vien paliks nezināms, bet šis mazais kucēns ir iecienījis tik neparastu barību, un mēs ieteiksim viņa jaunajam īpašniekiem, lai viņi suni tur tālāk no veļas groza un veļas mašīnas”.
Tāpat veterinārs pastāstīja, ka viņiem arī agrāk nācās sastapties ar neparastu suņu kuņģu saturu. Pēdējā laikā Bārlijs izņēma no suņu kuņģiem rotaļu autobusu, kukurūzas vālītes un pat iesmu.

Patlaban patversmes darbinieki meklē palaidnīgajam Barni jaunu māju. Viņi cer, ka spēs atrast kucēnam saimniekus, kuri spēs viņu iemīlēt.


Написать комментарий

tas patiešām visu zelteņu bieds... ja nu paklīst tāds Latvijas ārēs Ziemassvētkos?

Neba kādai dāmai šis kucēns izpildīja orālās iegribas kas arī viņu pamudināja uz biksīšu ēšanu. Pasaulē ir daudz un dažādu dīvaiņu.

Написать комментарий