16 gadus veca amerikāniete nomocīja līdz nāvei savu 43 gadus veco mīļāko seksa rotaļu laikā 1

foto: newsru.com
foto: newsru.com

Sestdien ASV policija arestēja nepilngadīgo Kalifornijas iedzīvotāju Džesiku Berljū, kuru tur aizdomās par mīļākā nogalināšanu randiņa laikā. Vīrietis bija sagriezts ar asmeni un nožņaugts nežēlīgu seksuālo rotaļu laikā, domā izmeklētāji.

16 gadus vecajai Džesikai Berljū draud ilgs cietumsods par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos. Jau ir pieņemts lēmums tiesāt viņu kā pieaugušo, ziņo abc15.com.

Noziegums notika Glendeilas pilsētā, kad Džesika izmantoja to, ka mātes nav mājās, un uzaicināja ciemos savu 43 gadus veco mīļāko Džeisonu Ešu.

Pēc aizdomās turamās vārdiem viņu nodarbojās ar seksu, izmantojot sadomazohistiskus elementus. Bet, kad Džesika ap Džeisona kaklu savilka elektriskā kabeļa cilpu, vīrietis zaudēja samaņu. Lai viņš atgūtu samaņu, meitene sāka viņu griezt ar skuvekli.
Kaut gan Džeisons nereaģēja, meitene turpināja viņu griezt. Nopratināšanas laikā viņa pateica, ka tā viņa mēģināja pārvarēt savu stresu.

Pēc tam Džesika piezvanīja mātei Treisijai Vudsaidai un pateica, ka Džeisons Ešs ir guvis traumu. Kad sieviete atgriezās mājās, viņa ieraudzīja guļamistabā savas meitas pielūdzēju bez dzīvības pazīmēm. Vīrietis bija apģērbts, bet viņa bikses bija atpogātas, raksta The Daily Mail.

Treisija izsauca ātro palīdzību un policiju. Sestdien plkst. 17:45 mediķi konstatēja Eša nāvi.

Sarunā ar policistiem Džesika atzinās, ka kopā ar Džeisonu bieži spēlēja bīstamo seksuālo spēli ar žņaugšanu.

Pēc Treisijas Vudsaidas vārdiem viņas meitai ir psihiski traucējumi: viņai tika uzstādītas diagnozes „autisms” un „šizofrēnija”.     
 


Написать комментарий

Kāpēc šitas notikums ir ievietots pie Daugavpils ziņām?