J.Lāčplēsis: Mums ar SIA „Batergo” ir atšķirīgi viedokļi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

17.februārī kārtējā preses konferencē Daugavpils pilsētas domē portāls Gorod.lv uzdeva jautājumus par to, kādā stadijā atrodas ar SIA „Batergo” noslēgtā līguma laušanas process.

Uz šo daudzus daugavpiliešus interesējošo jautājumu (jo, kā apgalvo Domes pārstāvji, tieši šis līgums negatīvi ietekmē siltumenerģijas tarifu Daugavpilī) mums atbildēja ļoti īsi.

„Mums ar SIA „Batergo” ir atšķirīgi viedokļi. Mēs cenšamies nostiprināt pozīcijas, bet viņi uzskata, ka līguma laušanai neesot pamata. Kā jau minēju, patlaban nekādas ar līguma īstenošanu saistītas darbības nenotiek”, paziņoja Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka iepriekš atbildot uz jautājumu, kad tiks lauzt PAS „Daugavpils siltumtīkli” un SIA „Batergo’ noslēgtais līgums, pilsētas mērs ziņoja, ka process esot iesākts, un PAS „Daugavpils siltumtīkli” esot lauzusi zemes nomas līgumu, kas bija nepieciešams projekta realizēšanai un bija noslēgts ar SIA „Batergo’ saistītu uzņēmumu. Tāpat J.Lāčplēsis ziņoja, ka pašvaldība konsultējas ar juristiem un KNAB speciālistiem par to, kā lauzt līgumu bez zaudējumiem.


Написать комментарий