CSDD paskaidroja, kāpēc fotoradari netiks izvietoti Daugavpilī un tās apkārtnē 5

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) atklāja vietas, kur atradīsies stacionārie fotoradari, vēsta Latvijas mediji.

Pēc CSDD direktora Andra Lukstiņa vārdiem, sadarbībā ar Valsts policiju, VAS „Latvijas Valsts ceļi” un Rīgas domes Satiksmes departamentu tika noteikti 37 bīstamākie Latvijas ceļu posmi. Tiek plānots, ka fotoradari tiks izvietoti 20 no tiem.

CSDD preses dienestā portālam Gorod.lv paskaidroja, ka informācija par jaunu fotoradaru atrašanās vietām ir pieejama CSDD mājas lapā. Diemžēl neviens no fotoradariem netiks izvietots Daugavpilī. Lielākā daļa no 20 jaunajiem stacionārajiem fotoradariem atradīsies Rīgā un tās apkārtnē, Jūrmalā, Siguldā, Salaspilī utt.

Fotoradaru atrašanās vietas izvēlētas atbilstoši vairākiem kritērijiem, piemēram, pēc negadījumu skaita konkrētā vietā, satiksmes intensitātes, bojāgājušo un cietušo skaita, infrastruktūras stāvokļa un citiem kritērijiem. Vārdu sakot, stacionārie fotoradari tiks izvietoti vietās, kurās notiek lielākais avāriju skaits, kā arī vietās, kur tuvāko 5 gadu laikā plānots veikts būvdarbus.

Preses dienesta pārstāvji apliecināja, ka šajā virzienā turpinās strādāt, situācija uz ceļiem tiks analizēta un ar laiku fotoradaru izvietošanas teritorija varētu tikt paplašināta.

Tomēr CSDD pārstāvji nevarēja teikt, kad tieši stacionārie fotoradari parādīsies arī Daugavpilī.
 


Написать комментарий

Šaibu, šaibu,... ui, piedodiet, riepu, riepu, riepu...!!!!

Kāpēc "diemžēl"? Acīm redzot, Rīgas pusē ir vairāk braucēju un augstāka maksātspēja, tādēļ Daugavpilij nāksies vēl padzīvot pāris gadus bez šīm automātiskajām naudas iekasēšanas ierīcēm.

Главная
Ziņas

CSDD paskaidroja, kāpēc fotoradari netiks izvietoti Daugavpilī un tās apkārtnē !!!

Tomēr CSDD pārstāvji nevarēja teikt, kad tieši stacionārie fotoradari parādīsies arī Daugavpilī. ???

Žēl gan, ka daugavpilieši izvairīsies no pelnītā soda!

Написать комментарий