iPhone 6 varētu nonākt pārdošanā jau vasaras beigās

foto: businessinsider.com
foto: businessinsider.com

ASV informācijas tehnoloģiju gigants "Apple Inc." jaunāko viedtelefona "iPhone" modeli plāno tirgū laist šā gada augustā, tādējādi patērētājiem to piedāvājot mēnesi agrāk, nekā tika paredzēts iepriekš, atsaucoties uz Taivānas laikrakstu "Economic Daily News", ziņo LETA-AFP.

Laikraksts norāda, ka "Apple" tālrunim, kura nosaukums, visticamāk, būs "iPhone 6", iegādājies detaļas no vairākiem Taivānas piegādātājiem, tostarp mikroshēmu ražotāja "Visual Photonics Epitaxy Co." un uzņēmuma "Largan Precision", kas ražo mobilajos telefonos izmantojamas lēcas.

Tāpat Taivānas elektronikas kompānijas, tostarp "Foxconn" un "Pegatron", saņēmušas "Apple" instrukcijas ap jūnija beigām sagatavot savas montāžas līnijas jaunajai ierīcei, raksta "Economic Daily News".

Laikraksts vēsta, ka "Apple" nolēmis jaunā viedtelefona 4,7 collu versiju tirgū laist mēnesi agrāk jeb augustā, ņemot vērā, ka uzņēmuma ražoto tālruņu tirdzniecības apjomu pēdējā laikā negatīvi ietekmējuši konkurentu "Samsung" un HTC piedāvātie telefoni ar lielākiem ekrāniem.

Tikmēr "iPhone 6" versijas ar 5,5 vai 5,6 collu ekrāniem joprojām paredzēts tirgū laist septembrī, kā tika plānots iepriekš.

Japānas biznesa laikraksts "Nikkei" martā vēstīja, ka "Apple" jaunāko viedtelefona "iPhone" modeli tirgū laidīs septembrī, ierīcē piedāvājot augstāku izšķirtspēju un lielāku ekrānu.


Темы: , , , ,
Написать комментарий