Ledusskapju revolūcija! Privātmāju īpašniekiem vienmēr auksts alus!

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kas gan var būt labāks par malku vēsa aliņa pēc krustu šķērsu izstaigāta mauriņa ar zāles pļāvēju rokās? Lai gan labs alus der arī bez zāles pļāvēja!

Dānijas Start-up kompānija padomājusi par visiem tiem, kas dzīvo privātmājās vai gada silto sezonu pavada vasarnīcās un lauku īpašumos. Lieliska iespēja vienmēr tikt pie aukstas alus skārdenes pat neieejot ēkā.

Izgudrojums ar nosaukumu eCool tiek izvietots dārzā. Ja precīzāk, tad zemē. Un, lai tas veiksmīgi darbotos, nav nepieciešams elektrības pieslēgums.

Ierīce ir nedaudz garāka par vienu metru un nedaudz platāka par 20 centimetriem, bet tās svars ir 12 kilogrami. Ražotājs iesaka ierīci iegremdēt zemē ar speciāla urbja palīdzību, bet latvietis praktiskais šādu manipulāciju paveiks ar parastu dārza lāpstu un bēdu nezinās!
Ledusskapī eCool var vienlaikus ievietot 24 standarta izmēra alus skārdenes. Ievietot skārdenes var ar speciālu mehānismu, kas nodrošina bundžiņu pārvietošanu ledusskapī.

Ražotājs apgalvo, ka ierīce aukstumu ņem no zemes, kas metra dziļumā ir gana vēsa. Turklāt eCool lietojams arī ziemā, kad dīvainais aparāts neļauj alus skārdenēm sasalt, uzturot temperatūru ap nulli.

Ja nu kādu šāds ekoloģisks alus ledusskapis ieinteresējis, tad to varot iegādāties par nieka 349 dolāriem.

Alus dzesētājs eCool darbībā:


Написать комментарий