CSDD autovadīšanas eksāmens kādai sievietei beidzas ar šoku

foto: rekurzeme.diena.lv
foto: rekurzeme.diena.lv

Pavisam negaidīti pirmdien beidzies Ceļu satiksmes drošības dienesta (CSDD) eksāmens kādai jaunai sievietei, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Eksāmens sākās agrā pirmdienas pēcpusdienā, taču dodoties uz figūru laukumu, CSDD automašīnas aizmugurē pēkšņi ietriecās apvidus auto.

Kad CSDD inspektors devās aprunāties ar «Toyota Land Cruiser» vadītāju, viņš pamanīja, ka automašīnā uz blakus sēdekļa atrodas degvīna pudele. Turklāt vainīgais autovadītājs mēģināja izdarīt mājienu, ka varētu nesaukt policiju par notikušo un vienoties uz vietas.

Jūtot spēcīgo alkohola dvingu, CSDD inspektors atteicās sastādīt saskaņoto paziņojumu, sakot, ka nav saskaņotā paziņojuma veidlapu.

Kamēr CSDD inspektors zvanījis policijai, apvidus automašīnas vadītājs iedarbinājis savu auto un no notikuma vietas aizbēdzis.

Pēc septiņām minūtēm ieradusies policija, kas mēģināja automašīnas vadītāju notvert, taču meklēšana nevainagojās ar panākumiem.

Diemžēl sievietei eksāmens beidzās, tā īsti nemaz nesācies. CSDD pārstāvis Māris Lūsis raidījumam norāda, ka kārtot eksāmenu tajā pašā dienā vairs nebija iespējams, jo pēc šāda ceļu satiskmes negadījuma nokārtot eksāmenu varētu būt apgrūtinoši, jo sievietei bija zināms šoks. CSDD viņai tuvākajās dienās piedāvā bezmaksas autovadīšanas eksāmenu.

Tā kā videokameras fiksējušas ne tikai vainīgā vīrieša automašīnas numuru, bet arī viņa seju, tad atrast autovadītāju nebūšot problēmu. Viņam draud līdz 700 eiro liels naudas sods un autovadītāja tiesību atņemšana uz pāris gadiem.

Šis pēdējā laikā nav vienīgais nepatīkamais incidents CSDD eksāmena laikā. Pagājušajā nedēļā jau ziņojām par avāriju Mūkusalas ielā, kur CSDD automašīna saskrējās ar «Lexus» markas automašīnu.


Написать комментарий