Radītas kurpes, ar kurām var staigāt pa griestiem

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Kāds fantastikas filmu par X-cilvēkiem cienītājs no Lielbritānijas pats izgatavojis īpašas kurpes, kas tā īpašniekam ļauj būt līdzīgam šiem ar superspēku apveltītajiem mutantiem – proti, staigāt pa griestiem.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, 34 gadus vecais santehniķis Kolins Fērzs veselu nedēļu strādājis pie tā, lai parastām kurpēm piestiprinātu elektromagnētiskas pazoles, kas viņam ļautu pārvietoties pa metālisku griestu virsmu.

Savu izgudrojumu viņš nosaucis par Magneto - par godu vienam no šīs intelektuālās sāgas varoņiem (šim Magneto piemīt spējas pārvaldīt jebkādus metāliskus priekšmetus).

Izmēģinot šos unikālos apavus, Fērzs ierakstīja jautru video sižetu, kurā visai ekstravagantā manierē demonstrē sava izgudrojama potenciālu.

Pēc autora vārdiem, vislielāko pārsteigumu piedzīvojusi viņa sieva, kad reiz ienākusi istabā un "pieķērusi" vīru staigājam pa griestiem.

Interneta lietotājiem Fērzs jau ir pazīstams ar vairākiem saviem izgudrojumiem - pēc filmas X-cilvēki galvenā varoņa parauga viņš radījis nagus ar 12 collu asmeņiem, pašus ātrāko bērnu ratiņus un mopēdu, kas aprīkots ar uguns metēju.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий