Andželīnas Džolijas privātais narkodīleris atklāj aktrises nepatīkamo pagātni

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Holivudas aktrise Andželīna Džolija kļuvusi par amerikāņu tabloīda "National Enquirer" varoni. Džolijas personīgais narkodīleris, kas piegādāja viņai narkotikas deviņdesmitajos gados, atklājis nepatīkamas detaļas no aktrises pagātnes, kas negatīvi var ietekmēt Holivudas dīvas reputāciju.

68 gadus vecais Frenklins Meijers ne tikai iedeva izdevumam Džolijas sliktās fotogrāfijas, bet arī divus video, kurus viņš filmējis 1998.gadā.

"Andželīna bija mana kliente vairāku gadu garumā. Pārdevu viņai heroīnu un kokaīnu. Vienreiz viņam piezvanīja man un palūdza, lai atvedu preci uz mājām. Tad es nolēmu paņemt līdzi kameru. Kad es atbraucu, viņa izskatījās slikti, bet viņas rokas rotāja adatas dūrienu pēdas," stāstīja Meijers.

Tāpat viņš piebilda, ka lūdzis Džolijai atļauj filmēt, un viņa neiebilda. Tā vienā no video Džolija stāsta par savu narkotiku pieredzi, otrā atklāj savas intīmās dzīves aizkulises ar Biliju Bobu Torontonu, kurš uz trim gadiem kļuva par viņas vīru.

"Es esmu pārliecināts, ka viņa joprojām domā par Bobu. Ja es būtu Breda Pita vietā, tad par to pārāk nepriecātos," žurnālistiem klāstīja Meijers.

Jāpiebilst, ka Andželīna Džolija neslēpj to, ka savulaik viņai nācās cīnīties ar atkarību no narkotikām un alkohola.


Написать комментарий