Ierīces, kas pārdošanā būs pieejamas gada beigās

foto: AFP
foto: AFP

Pirmais pusgads ir aizvadīts, un pārdošanā nonākušas dažādas tehnoloģiju ierīces, taču arī otrais pusgads izskatās bagātīgs jaunumu ziņā.

Portāls Business Insider apkopojis informāciju par 17 ierīcēm, kas tirgū tiks laistas gada otrajā pusē.

Galerijā zemāk iespējams apskatīt, kādus tehnoloģiju produktus varam gaidīt veikalos otrajā gada pusē.

Apple iWatch

Saskaņā ar vairākiem ziņojumiem iWatch lielā mērā uzmanību pievērsīs veselības un fitnesa nodarbību uzskaitei. Piemēram, tas varēs uzskaitīt soļus, sirdsdarbību un citus faktorus. Pulkstenim būs arī ekrāns, kurā varēs aplūkot ziņojumus uz tālruni.

Android L

Šā gada rudenī Google viedtālruņiem un planšetdatoriem būs pieejama jaunā Android L versija, kam būs jauns dizains. Tajā būs iekļauts arī Project Volta, kas uzlabos viedtālruņa akumulatora dzīves ilgumu.

iOS 8

Apple jaunā operētājsistēma Iphone un Ipad ierīcēm – iOS 8 īpaši neatšķirsies no pašreizējās versijas iOS 7. Tomēr jaunajai operētājsistēmai Apple pievienojis vairākas papildus ērtības, piemēram, būs iespējams lejupielādēt speciālas tastatūras, atbildēt uz teksta ziņām, neatverot ziņu aplikāciju un citas. IOS 8 bez maksas būs pieejams šā gada rudenī.

Nexus tālrunis vai Android Silver programma

Pēdējo gadu laikā Google ir laidusi klajā vairākus tālruņus Nexus, kuriem ir Android. Kā liecina The Information dati, pastāv iespēja, ka Google sadarbosies ar ražotājiem programmā Android Silver, kas ļaus tiem laist pārdošanā tālruņus, kuros iekļauta Android sistēma un pārdot tos ar Google palīdzību.

Nexus 9

Ir pagājis aptuveni gads kopš Google paziņoja par jaunas Nexus 7 ierīces tirgošanas uzsākšanu. Vairāki ziņojumi un baumas, piemēram, Twitter, liecina, ka HTC un Google patlaban sadarbojas jauna planšetdatora ražošanā. Jaunajai ierīcei būs 8,9 collu ekrāns, tādēļ daudzi to dēvē par Nexus 9. Jaunā ierīce tirgū varētu būt pieejama aptuveni tajā pašā laikā, kad Android L.

iPad

Ņemot vērā, ka Apple mainīja iPad dizainu, izveidojot iPad Air, daudzi uzskata, ka šogad iPad būs tikai nelielas izmaiņas. Visdrīzāk tie izskatīsies līdzīgi kā patlaban, taču tiem varētu būt Touch ID pirkstu nospiedumu sensors, kas tika ieviests iPhone 5S. Apple parasti jaunos iPad tirgū laiž oktobrī.

iPhone 6

Līdz šim ziņas par Apple lielā ekrāna iPhone 6 ir pārāk dažādas, lai ņemtu tās vērā. Taču, visdrīzāk, Apple nākamais iPhone būs pieejams ar diviem izmēriem – viens ar 4,7 collu ekrānu un viens ar 5,5 collu eksrānu. iPhone 5S ir tikai 4 collu ekrāns, kas ir mazs, salīdzinot ar daudziem viedtālruņiem patlaban. Visdrīzāk par jauno iPhone Apple ziņos septembrī.

Galaxy Note 4

Paredzams, ka šajā rudenī Samsung ziņos par ceturtās paaudzes ierīci – Galaxy Note 4. Pagaidām ir maz informācijas par ierīci, tomēr par to, visdrīzāk, tiks paziņots septembrī.

Gear Glass

Kā ziņo Business Korea, Samsung patlaban strādā arī pie ierīces, kas ir līdzīga Google Glass. Visdrīzāk tā tiks dēvēta par Gear Glass un varētu tikt laist klajā rudenī.

Microsoft fitnesa aproce

Vairāki informācijas avoti ziņo, ka Microsoft šajā gadā plāno tirgū laist fitnesa aproci, kas varēs apkopot datus par sporta nodarbībām. Tā darbosies ar vairākām mobilajām platformām: iPhone, Windows Phone un Android.

Surface Mini

Microsoft šā gada pavasarī atcēla plānus tirgū pārdot mazāku Surface planšetdatora versiju, tomēr vēl pastāv cerība. Saskaņā ar Twitter konta @evleaks ziņām, kas parasti ir precīzas, Surface Mini varētu sākt pārdot šajā vasarā.

Windows 9

Microsoft lielās cerības par Windows 8 nav attaisnojušās, un visvairāk sūdzību ir par to, ka šī versija slikti darbojas galda un portatīvajos datoros.Tomēr izklausās, ka daļa šo problēmu tiks atrisinātas nākamajā versijā – Windows 9, kas plašākai publikai varētu būt pieejama jau rudenī.

Fire Phone

25. jūlijā sāks pārdot Amazon pirmo viedtālruni Fire Phone, un tie būs iegādājami AT&T veikalos. Fire Phone izskatīsies tāpat kā parasts viedtālrunis, taču ekrāns bus ar īpašu 3D sistēmu, kas ļaus ieskatīties aiz objektiem. Tas īpaši noderīgi ir spēlēm. Telefonā būs arī Firefly, kas ļaus nofotografēt kādu lietu un atrast to Amazon, tādējādi padarot vieglāku iepirkšanos.

Myo aproce

Kuram vajag peli, tastatūru vai konsoli, ja spēlēt var tikai, kustinot rokas? To varēs darīt ar jaunās Myo aproces palīdzību, kas tirgū tiks laista šā gada rudenī. Myo spēs noteikt elektriskos impulsus no muskuļiem un tādējādi vadīt dažādas ierīces.


Темы: , , , ,
Написать комментарий