NEPLP dod zaļo gaismu jaunam sporta kanālam Latvijā

foto: rossoll.ru
foto: rossoll.ru

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) vakar izsniedza reģionālās televīzijas apraides atļauju SIA "Best4Sport" programmas "Best4SportTV" raidīšanai, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja padomes pārstāvji.

Jaunais sporta kanāls sniegšot plašu ziņu apskatu par aktuālākajiem sporta notikumiem Latvijā - gan nacionāla, gan reģionāla mēroga - , kā arī atspoguļos spilgtākos notikumus starptautiskajā arēnā. To paredzēts pārraidīt virszemes un interaktīvajā televīzijā, kā arī internetā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Best4Sport" reģistrēta pērnā gada nogalē, tā 100% daļas pieder Kasparam Bakānam.

Tāpat NEPLP šodienas sēdē nolēma piespriest administratīvo sodu Latvijas Televīzijai (LTV) 700 eiro apmērā, jo dienas laikā demonstrēta filma ar vardarbības, asiņainām un šausmu ainām. LTV pieļāvusi pārkāpumu pērnā gada 24.septembrī, laikā starp plkst.13 un 15, programmā LTV1 pārraidot filmu "Bebrs".

NEPLP atgādina, ka no plkst.07 līdz 22 ir aizliegts izplatīt audio un audiovizuālus darbus, kuros atainota fiziska vai psiholoģiska vardarbība, ietvertas asiņainas vai šausmu ainas, ar narkotiku lietošanu un seksuālām darbībām saistītas ainas vai lietoti rupji vai nepieklājīgi izteicieni.


Написать комментарий