#1 Preces Vasarnīcai

Vasarnīcai noderīgas ērtības

Vasarnīca ir daudzu iecienīta atpūtas vieta. Bet ir dažas lietas, kuras ir nepieciešamas komfortablākai atpūtai un dzīvošanai. Neviens neapstrīdēs tualetes un vasaras dušas nepieciešamību. Savukārt lapene kļūs par mājīgu vietu, kur pasēdēt kopā ar ģimeni un draugiem.

SIA "Weis A" piedāvā lapenes, vasaras dušas, āra tualetes, soliņus un galdiņus.

Lapenes

Vasaras atpūta ir cieši saistīta ar atrašanos dabā. Lapene ir lieliska vieta, kur satikties un atpūsties. Pareizi piemeklēta lapene būs ērta un rotās Jūsu māju. Jūs varēsiet ar to lepoties!

SIA "Weis A" lapenes ir funkcionālas, stilīgas, modernas un lieliski papildinās Jūsu vasarnīcas ainavu. Visi modeļi ir izturīgi un izceļas ar smalku, mūsdienīgu dizainu. Lapeni var vienkārši un ātri uzstādīt. Tajā var sēdēt naktī, nesagādājot neērtības pārējiem mājas iemītniekiem.

Priekšrocības:

  • Svaigs gaiss

Atrodoties lapenē, varat pavadīt daudz laika svaigā gaisā.

  • Ciemiņi

Varat aicināt ciemiņus, kuri novērtēs atpūtu svaigā gaisā zem jumta.

  • Glābšanās no karstuma

Karstā laikā pasargās Jūs no tiešiem saules stariem.

Pieejamie modeļi: ‘’ASTRA’’, ‘’TULPE’’ un ‘’PEONIJA’’. Visām lapenēm ir karkass no cinkota tērauda caurulēm. Visiem modeļiem ir soliņi un galds (ēvelēti dēļi bez pārklājuma). Jumts ir no 4mm polikarbonāta ar krāsu pēc izvēles.

Lapene ‘’ASTRA’’

Lapene ‘’TULPE’’

Lapene ‘’PEONIJA’’

Vasaras duša

Karstās vasarās svarīga ir iespēja regulāri atsvaidzināties. Tāpēc duša ir viena no galvenajām ērtībām vasarnīcā. Turklāt tā ir noderīga arī visiem, kuri vasarnīcās audzē augļus un dārzeņus un pēc darba grib nomazgāties.

Pat ja mājā ir pirts, vasaras duša ir ļoti ērta. It īpaši, ja tuvumā nav ūdens krātuves. Dušas namiņš ir praktisks, ērts un ekonomisks. Tas ir atsevišķi stāvošs – Jums nekas nebūs jāpārbūvē pašā vasarnīcā.

SIA "Weis A" piedāvā divus jaunus modeļus – vasaras duša ar priekštelpu vai bez tās. Dušas karkass ir no cinkota tērauda, caurules izmēri 20x20x1 mm. Ūdens tvertne PVC: tilpums 160 litri. Šī kvalitatīvā duša vasarnīcas iemītniekiem sniegs vēsumu karstā dienā.

Āra tualete

Lai gan lauku mājās un vasarnīcās parasti ir ierīkoti sanitārie mezgli, āra tualetes joprojām ir populāras. Šī vienkāršā konstrukcija neprasa lielas investīcijas.

Drošie un kvalitatīvie materiāli ir izturīgi pret aukstumu, mitrumu un karstumu. Atšķirībā no koka konstrukcijām, tie nepūs un nesašķobīsies.

Āra tualete kalpos ilgi un izskatīsies labi pat bez ikgadējās krāsošana. Tā paredzēta uzstādīšanai virs bedres vai izmantošanai ar tvertni. Saliekamo karkasu no cinkota tērauda caurules (20x20x1 mm) ir viegli salikt. Tualetes montāža un uzstādīšana sagatavotā (līdzenā) laukumā aizņems apmēram vienu līdz pusotru stundu. Atvediet, uzstādiet un izbaudiet vasarnīcā pierasto pilsētas komfortu!

Vasarnīcas galdi un krēsli

SIA "Weis A" metāla un koka mēbeles ir pielāgotas ilgstošai izmantošanai ārā. Tās ir praktiskas, elegantas, viegli kopjamas un par draudzīgām cenām. Šī ir izdevīga iespēja padarīt Jūsu vasarnīcu mājīgāku un ērtāku.

Soliņi un galdi padarīs Jūsu vasarnīcas apkārtni skaistāku. Piedāvājumā ir soliņi ar karkasu no cinkota tērauda caurules 40x20x1mm un 20x20x1 mm, ar atzveltni un bez tās. Izmēri (garums*platums pamatnē*augstums): 1.9m * 0.5m * 0.65m. Varēsit apbrīnot sava zemes gabala skaistumu, runāt ar patīkamu sarunu biedru, dzert rīta kafiju un baudīt dzīvi vasarnīcā!

Galdiņa izmēri un virsma (garums*platums pamatnē*augstums): 2.0m * 0.56m * 0.71m. Ēvelēti dēļi bez pārklājuma.

Vairāk informācijas par modeļiem, izmēriem un cenām atradīsiet mūsu mājaslapā.

👍 Закажите рекламу на сайте Gorod.lv

Написать комментарий