Gudrajās 'Google' brillēs varēs arī mīlēties

foto: Reuters/Scanpix
foto: Reuters/Scanpix

Viens no šī gada gaidītākajiem "gadžetiem" moderno tehnoloģiju jomā ir tā saktās gudrās "Google" brilles, bet jau tagad kļuvis zināms, ka tajās varēs baudīt arī seksuālo tuvību.

Šo briļļu izstrādātājs Šerifs Maktabi izziņojis programmu "Sex with Glass" - tā izpaužas kā brillēs iemontēta videokamera un attiecīgi video ierakstīšanas iespēja.

Ja brilles būs abiem partneriem, tad viņi varēs mainīties ar video straumēšanas iespēju - citiem vārdiem sakot, reālajā laikā varēs izbaudīt, kā seksuālās darbības izskatās partnera acīm.

Kā liecina jaunās aplikācijas apraksts, procesā iespējams iesaistīt arī trešo kameru, piemēram, viedtālruņa videokameru.

Video, kas šādā veidā tiks iegūts, tiks ierakstīts ierīces atmiņā un glabāsies tajā piecas stundas, bet pēc tam automātiski tiks izdzēsts.

Tāpat "Sex with Glass" piedāvā pozu sarakstu, un, ja telpā tiek izmantota "gudrās mājas" sistēma, tad iespējams koriģēt arī apgaismojumu un muzikālo noformējumu.

Šīs programmas bāze tika izstrādāta 2013. gada novembrī, kad kompānija sarīkoja "hakatonu" - kolektīvās programmēšanas seansu. Pagaidām tiek ziņots, ka programma būs pieejama "drīzumā", tā būs bezmaksas un būs savienojama ar "iPhone" viedtālruni.


Темы: , , , ,
Написать комментарий