Tirgotāji radīs super-planšetdatoru

foto: kitguru.net
foto: kitguru.net

Dienvidkorejas elektronikas gigants "Samsung" un amerikāņu grāmatu tirgotājs "Barnes&Noble" paziņojuši par plāniem kopīgi izveidot planšetdatoru, ziņo LETA.

Planšetdators "viegli piekļūs "Barnes&Noble" plašajai digitālajai bibliotēkai ar vairāk nekā trim miljoniem grāmatu, laikrakstu un žurnālu".

"Ar lielu entuziasmu un lepnumu paziņojam par sadarbību ar "Samsung", pasaules klases līderi tehnoloģiju un planšetdatoru jomā, lai radītu īpaši pielāgotas ierīces," sacīja grāmatu tirgotājs.

"Aiz šīs ierīces stāv 40 000 "Barnes&Noble" grāmatu pārdevēji, kā arī mūsu dziļās zināšanas par grāmatu tirgošanu, kas ļaus atbalstīt pārdevējus un piedāvāt personalizētu klientu servisu," norāda kompānija.

"Barnes&Noble" izveidoja e-grāmatu lasītāju "Nook" cerībā sacenties ar "Amazon" un "Apple" piedāvājumu, taču tam neizdevās gūt gana lielu tirgus daļu.

Pagājušogad grāmatu tirgotājs paziņoja, ka meklējot jaunu partneri planšetdatoru izveidei.

"Samsung" ir otrais lielākais planšetdatoru ražotājs, kam 2014.gada pirmajā ceturksnī piederēja aptuveni 22% no globālā tirgus. Savukārt "Apple", kas ražo "iPad" planšetdatoru, tirgus daļa ir 32,5%.


Написать комментарий