Svinīgās kleitas un kedas: Iespējamā misija! 1

Apģērbs svētkiem bieži kļūst par izaicinājumu: kā izcelties no pūļa? Bet tajā pašā laikā izskatīties gaumīgi un stilīgi? Bez šaubām, svinīgas kleitas joprojām ir labākā izvēle īpašiem gadījumiem. Svinīgam tēlam visbiežāk tiek izvēlētas augstpapēžu kurpes, elegantas somiņas un dažādas uzkrītošas rotaslietas. Taču tās nebūt nav vienīgās iespējas krāšņai apģērba kombinācijai: aizvien vairāk modes dāmu izvēlas kombinēt kedas ar kleitām. Lai gan no pirmā acu uzmetiena var šķist, ka šī kombinācija ir savstarpēji nesavienojama, mēs esam apņēmušies kliedēt šo priekšstatu!

Romantisks stils

bieža izvēle vasaras svētkiem - viegli plīvojoši audumi, pasteļtoņi vai ziedu krāsās. Tie lieliski sader ar klasiskajām baltajām kedas – droša un neitrāla apavu izvēle, kas rada elegantu, bet neformālu tēlu praktiski ar jebkuru stila kombināciju. Izvēlies gan pazīstamus zīmolus, gan vairākus budžeta variantu – vienmēr izskatīsies lieliski! Turklāt vienmēr jutīsieties ērti: ir grūti iedomāties labāku izskatu vakaram uz deju grīdas!

Diska stils

​​Nolemt izveidot unikālu svētku izskatu ar spīdumiem? Lieliski - šis akcents šobrīd ir topā ne pirmo sezonu, tas ir ļoti moderns un populārs. Pareizās kedas ne tikai liks jums izskatīties lieliski, bet arī palīdzēs mazliet izcelt kopējo izskatu. Un nemaz nerunājot par apavu izvēli: masīvākas kedas, kas atgādina 80tos un 90tos, palīdzēs kļūt par īstu disko stila dīvu! Šāds stils ir lieliska izvēle dzimšanas dienas svinībām, tematiskām ballītēm vai vienkārši jautram vakaram naktsklubā.

Rokera tēls.

Ja ballītei nav nepieciešams pārāk formāls izskats, kleitas un kedu kombinācija var būt ideāls pamats dumpinieciskam, rokeriskam tērpam. Izvēlieties tumšas krāsas un nedaudz ekstravagantus siluetus (dažādi izgriezumi, šķēlumi) - nepaliksiet nepamanīta. No apaviem iesakām izvēlēties rokeru jau gadiem ilgi iecienītos zīmolus vai masīvas kedas, kas atgādina kerzas - tās būs daudz ērtākas par masīviem apaviem un ļaus kājām pilnībā elpot.

Vecā klasika.

Negribat pārāk daudz eksperimentēt un paļauties uz drošiem apģērbu variantiem? Jūtieties brīvi kombinēt klasiskas kleitas ar elegantiem sporta apaviem. Izvēlieties no visas krāsu gammas: izskaties pieticīgi, bet izteiksmīgi gan spilgtā, gan pieklusinātā krāsu gammā un valkājot tenisa apavus. Ideāla izvēle ir gaišas krāsas (balti, krēmkrāsas, gaiši rozā) apavi. Ādas vai ādas imitācijas zamšādas sporta apavi ir lieliski piemēroti, lai papildinātu elegantu vai klasisku izskatu. Tie piešķirs tēlam papildus akcentu, kas lieliski izskatīsies ar jūsu izvēlēto kleitu un neizskatīsies lēti.

15.03.2022 , 08:00

пресс-релиз


Написать комментарий

Из всего подобранного ассортимента только кеды безукоризненны ... :D :D :D